نقش تنهایی در نامرئی شدن تفاوت آرا در یک اثر هنری مهم است!

موسیقی هنر

به گزارش پیلانو، نقاش نمایشگاه نامرئی شدن ضمن اشاره به فرآیند تشکیل نمایشگاه در رابطه با دغدغه نهفته در آثارش توضیح داد و بیان کرد هدف از نامرئی شدن به معنای محو شدن نیست بلکه به معنای دگر تنها شدن است.
ایمون رضایی نقاش نمایشگاه «نامرئی شدن» که از ۱۱ مهر در خانه نظریه برگزار شده شده است در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با مواجهه مخاطبان با آثار نمایشگاه توضیح داد: کار من تنها نقاشی کردن است و به لحاظ طبقه بندی مخاطب و مارکتینگ در هنر بطور قطع مخاطب خاص و عام وجود دارد اما برای من تنها مخاطب مهم می باشد، فارغ از هر طبقه بندی. برای من ملاک ملاقات طبقه بندی مخاطب نیست. من به عنوان یک نقاش، نقاشی می کنم و نقاشی ها را در فضایی موقعیتی به دید عموم مخاطبان می گذارم و تجربه زیسته خویش را با آنها به اشتراک می گذارم. برداشت و مواجه مخاطب به تعداد هر بازدیدکننده متفاوت می باشد، اما برای من چیزی که بسیار حائز اهمیت می باشد، اینست که هر مخاطب قصه خویش را با آثار من بسازد و بطور قطع آن لحظه که این اتفاق رخ دهد، لحظه شادی من است. وی در رابطه با فرآیند ایجاد نمایشگاه «نامرئی شدن» بیان کرد: عنوان این نمایشگاه «نامرئی شدن» است و این نام به مفهوم «محو شدن» نیست، بلکه به مفهوم «دگر تنها شدن» است، این نمایشگاه در امتداد مجموعه قبلی من است. مسئله ای که در تمامی قالب های هنری برای من جذاب بوده و هست مبحث «تولد» است، نه صرفاً به مفهوم زایش، بلکه به مفهوم روز تولد و حس و حال روز تولد. این مساله پر از خاطرات، اشتراکات، اتصالات و انفصالات مختلف برای هر فردی است. در آثارم تلاش کردم این لحظاتی را که خیلی مورد توجه قرار نگرفته است، عینی کنم و بسازم تا در وهله اول خود با آنها ارتباط برقرار کنم و بعد مخاطب.
رضایی در ادامه در مورد چالش های برگزاری یک نمایشگاه انفرادی، اشاره کرد: طبیعتا بحث اقتصاد را نمی شود از هنر جدا کرد، بطور قطع هنرمند برای ادامه کار خود به حداقل هایی به لحاظ مالی نیاز دارد که بتواند تجدید قوا کند و باردیگر به خلق اثر بپردازد، برگزاری نمایشگاه انفرادی بطور قطع دارای شرایط خاصی است، اما در نهایت مبحث انتخاب است که من انتخاب کردم نمایشگاهی انفرادی برگزار کنم و خانه نظریه و دست اندرکاران آن کیانا معابی و عادل هرویان بسیار کمک کردند که نمایشگاه هم در وضعیت مطلوبی اجرا شود و هم استقبال مناسبی از آن اتفاق بیفتد. رضایی در آخر در مورد استقبال مخاطبان، بیان کرد: استقبال مخاطبان تا امروز خوب بوده است و به همان اندازه که آثار برای برخی خوشایند و دوست داشتنی است، برای بسیاری هم آثار قابل درک و دوست داشتنی نبوده است. این تفاوت نظرها برای من مهم و جذاب است، چونکه اگر یک نمایشگاه یا در مجموع یک اثر هنری مورد تحسین محض قرار بگیرد، باید بیشتر به فرایند ایجاد آن فکر کرد و شاید به مفهوم بهتر به آن شک کرد. نمایشگاه نقاشی «نامرئی شدن» با آثار نقاشی ایمون رضایی و کیوریتوری عادل هرویان از ۱۱ مهر میزبان مخاطبان است.

منبع: