
نمادهای نسل کشی رژیم صهیونیستی را در نمایشگاه هولوساید ببینید
پیلانو: نمایشگاه سومین رویداد بین المللی کارتون، کاریکاتور و پوستر هولوساید عصر چهارشنبه 21 خرداد با نمایش منتخبی از 1500 اثری که در این رویداد داوری شدند، در گالری خانه حوزه هنری راه اندازی شد.
به گزارش پیلانو به نقل از مهر، نمایشگاه سومین رویداد بین المللی کارتون، کاریکاتور و پوستر «هولوساید» عصر چهارشنبه ۲۱ خرداد با حضور محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری، سیدامیرناصر جاوید قائم مقام رییس حوزه هنری در امور بین الملل، سیدشهاب الدین شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، محمد زنگنه مدیر گالری ها و گنجینه مرکز هنرهای تجسمی، شعیب حسینی معاون استانهای مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، عباس ناصری کاریکاتوریست و داور رویداد هولوساید، صابر شیخ رضایی طراح گرافیک، صدیقه سلمان نقاش، حسین حبیبی نگارگر، سیدعبدالله حاجی سیدحسن نقاش و نگارگر، ایوان ارنستو لیرا از ونزوئلا، الکساندر و آلکساندرا فالدین از روسیه، آنتونیو مانوئل فریرادوس از پرتغال، حسن فِنیش از لبنان، دیمیتری میری انکو از روسیه، محمت (محمد) ارای ازبک از ترکیه و … در گالری «خانه» حوزه هنری راه اندازی شد.
در گالری شماره یک خانه عکاسان، آثار گرافیکی و کارتون داوران رویداد بین المللی «هولوساید» شامل مسعود نجابتی، محمدحسین نیرومند، سیدمسعود شجاعی طباطبایی، عباس ناصری، محمت ارای اوزبک از ترکیه، الکساندر و آلکساندرا فالدین از روسیه، دیمیتری میری انکو از روسیه، ایوان ارنستو لیرا از ونزوئلا و آنتونیو مانوئل فریرادوس از پرتغال، به معرض نمایش گذاشته شده است و در گالری «خانه» نیز منتخبی از آثار رسیده به «هولوساید» که داوری شدند، به نمایش درآمدند. مجموعا ۱۶۰ اثر در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشته شده اند.
سیدمسعود شجاعی طباطبایی در این مراسم اظهار داشت: پس از قریب به یک سال و نیم تلاش، رویداد «هولوساید» به ثمر نشست و نمایشگاه حاضر، چکیده ای از ۱۵۰۰ اثری است که در رویداد بین المللی «هولوساید» حضور داشتند و مورد قضاوت قرار گرفتند.
وی با معرفی داوران این رویداد، داوری آثار را خیلی مشکل دانست و بیان کرد: الان زمانی است که شاهد وحشتناک ترین جنایات بشری در منطقه جغرافیایی غزه هستیم و در این زمان هر هفته نمادی جدید توسط هنرمندان خلق می شود. در این نمایشگاه شاهد تماشای تعداد زیادی از این نمادها هستیم و تصور این که هر ۲ هفته یا هفته ای یک دفعه شاهد زایش نمادهای جدید هستیم، بسیار ناراحت کننده است. اما در هر حال، این نمایشگاه پاسخی هنرمندانه به جنایات و وحشی گری رژیم صهیونیستی است.
دبیرکل رویداد بین المللی «هولوساید» اشاره کرد: بیشترین تصاویر در رابطه با بحث نسل کشی رژیم صهیونیستی است و همین طور مقایسه ای میان این واقعه با واقعه ای که هولوکاست نامیده می شود، البته ما بدنبال نفی یا اثبات هولوکاست نیستیم اما تنها مسابقاتی با این مساله برگزار کردیم. خداراشکر این مساله علی رغم مشکلات و محدودیت هایی که برایش به وجود آمد مورد توجه هنرمندان جهانی قرار گرفت و آثارشان برای ما ارسال شد.
شجاعی طباطبایی در آخر اظهار داشت: کتاب سومین رویداد بین المللی کارتون، کاریکاتور و پوستر «هولوساید» انتشار یافته است و فردا در مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان رونمایی خواهد شد. همین طور این کتاب در سایت ایران کارتون نیز در دسترس قرار می گیرد. مراسم اختتامیه که فرداست، تازه شروع کار ما خواهد بود و در ۹ کشور آثارمان را به نمایش خواهیم گذاشت.
پس از صحبت های شجاعی طباطبایی، محمد زنگنه مدیر گالری ها و گنجینه مرکز هنرهای تجسمی از حاضران برای تماشای آثار نمایشگاه که در ۲ گالری خانه عکاسان افتتاح شد، دعوت کرد.
پیش از افتتاحیه نمایشگاه سومین مسابقه بین المللی کارتون، کاریکاتور و پوستر «هولوساید»، هنرمندان و داوران این رویداد با محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری دیدار و درباره ی اهمیت این مسابقه صحبت کردند.