موسیقی فجر ۳۵ در آینه مهر؛ آوای تبری و اجرای نغمه های مازندران

موسیقی فجر ۳۵ در آینه مهر؛ آوای تبری و اجرای نغمه های مازندران

پیلانو: گروه آوای تبری به سرپرستی جلال محمدی و خوانندگی زمان شکارچیان در نخستین روز از برگزاری سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر به اجرای قطعاتی منتخب از موسیقی منطقه مازندران می پردازند.

جلال محمدی سرپرست گروه «تبری» مازنداران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حضور این گروه در سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر بیان کرد: حدود پنج سالی بود که افتخار حضور در جشنواره موسیقی فجر را نداشتیم اما امسال در دوره سی و پنجم جشنواره موسیقی طبق دعوتی که از طرف دبیرخانه جشنواره به عمل آمد تصمیم بر این شد که در نخستین روز از برگزاری جشنواره یک اجرا در تالار سوره حوزه هنری داشته باشیم.
وی اضافه کرد: در کنسرتی که برای جشنواره در نظر گرفته ایم، زمان شکارچیان فرزند استاد رمضان شکارچیان از خوانندگان فقید موسیقی مازندران که بنده افتخار همکاری با این هنرمند را داشتم بعنوان خواننده حضور دارد این در حالیست که در کنسرت پیش رو علاوه بر هنرنمایی گروه «آوای تبری»، هنرمندانی در چارچوب گروه نقاره نوازان قطعاتی را در حوزه موسیقی منطقه مازندران اجرا می کنند که نسبت به کنسرتی که ما تابستان امسال در تالار وحدت تهران برگزار کردیم تفاوت های زیادی دارد. البته اگر فضا هم آماده سازی شود این برنامه را هم مد نظر قرار داده ایم که گروه در محوطه تالار سوره به اجرای نوروزخوانی هم بپردازد که جزئیات آن هنوز معین نمی باشد.
این نوازنده در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار داشت: آنچه برای این اجرای یک ساعت و نیمه برای مخاطبان پیش بینی شده اجرای قطعاتی در حوزه شادیانه های موسیقی مازندران و بخش هایی آیینی این منطقه است که تصور می کنم می تواند برای مخاطبان دارای جذابیت های فراوانی باشد. ضمن اینکه ما سعی کردیم تا کنسرتی که در اجرای جشنواره برای مخاطبان برگزار می گردد کنسرتی متفاوت و دربرگیرنده تمام سلایق باشد.
محمدی با اشاره به انگیزه های خود جهت شرکت در جشنواره موسیقی فجر بیان کرد: از وقتی که مسئولان جشنواره موسیقی فجر با ما جهت شرکت در جشنواره تماس گرفتند آمادگی خودرا اعلام کردیم که در این رویداد ملی حضور داشته باشیم. ما بر این باوریم که جشنواره موسیقی فجر علاوه بر اینکه جشنی برای گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی است، فضایی برای عرض اندام گروه هایی است که ثروت گروه های حرفه ای را ندارند و این رویداد را سکویی برای دیده شدن موسیقی محلی پیش روی مخاطبان می بینند. به همین جهت با کمال میل پذیرفتم که در این رویداد حضور داشته باشم.
وی اشاره کرد: گروه های محلی مثل بعضی از مجموعه ها و گروه ها نیستند که ۲۴ ساعته مشغول برگزاری کنسرت با درآمدهای میلیونی باشند. ما نهایتاً سالی بتوانیم ۲ بار کنسرت بدهیم. بدین سبب رویداد موسیقی فجر برای ما یک شرایط مطلوب و مهم جهت اجرا و معرفی موسیقی است که به آن تعصب داشته و داریم و برای آن ارزش قائلیم.

منبع: