کنسرت لیان ستاره باران شد اینروزها شما برای ما می نوازید
پیلانو: پیلانو: کنسرت گروه موسیقی لیان شامگاه ۷ شهریور در حالی روی صحنه رفت که برخی از هنرمندان و ورزشکاران شناخته از جدیدترین اجرای زنده این مجموعه موسیقایی دیدن کردند.
به گزارش پیلانو به نقل از مهر، کنسرت گروه موسیقی «لیان» شامگاه ۷ شهریور در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی در حالی روی صحنه رفت که برخی از هنرمندان و ورزشکاران شناخته از جدیدترین اجرای زنده این مجموعه موسیقایی دیدن کردند. این در شرایطی است که همزمانی کنسرت آرمان گرشاسبی در باشگاه انقلاب و کنسرت لیان در سالن میلاد نمایشگاه سبب شد کنسرت «لیان» با نیم ساعت تاخیر در هر ۲ سانس آغاز شود.
محسن شریفیان در آغاز کنسرت که با پخش ویدئویی جو سالن را از همان شروع بالا برد، ضمن عذرخواهی از تاخیر پیش آمده، به حضار اظهار داشت: از تمام شما که با خرید بلیت کنسرت ما با آن سرعت بالا، امید و زندگی را برای ما مفهوم کردید، تشکر می کنم. شما نه تنها ما، بلکه جامعه را امیدوار کردید. هرچند برنامه های ما بارها در شرایط مختلف لغو شد و بلیت فروشی ها هم، اما همیشه اعتماد می کنید و دوستی و عشق را به رخ می کشید. در کنار شما زندگی می نماییم و رشد می نماییم.
«اشکله»، «لیلا»، «دریا موجن» سه قطعه نخست کنسرت بود که با انرژی بالا از جانب اعضای گروه اجرا شد. لیانا شریفیان هم در بخشی از این اجرا به سولونوازی پرداخت و مورد تشویق قرار گرفت.
محسن شریفیان بعد از اجرای یکی از قطعات اظهار داشت: شما همان سه نوازنده ویولن سکانس شاهکار فیلم «تایتانیک» هستید که در اوج ناامیدی امیدوارانه برای ما نواختید. از دید من در این روزها، شما برای ما می نوازید و با حمایت هایتان، انگیزه بزرگی برای بقای «لیان» هستید.
«تش باد»، خیام خوانی، مروری بر موسیقی بستگی، عربی و موسیقی پر حرارت کُردی بخش های دیگری از کنسرت گروه «لیان» در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی بود.
محسن شریفیان در اواسط سانس دوم رو به حضار اظهار داشت: دوست عزیزی در سالن است که تولدش بود و وقتی با هم تلفنی گپ زدیم، گفت تنهاست و خانواده اش تهران نیستند. غصه خوردم و دعوتش کردم کنسرت که همه با هم برایش تولد بگیریم. در هر صورت محسن کیایی را خیلی دوستش دارم و برای من خیلی عزیز است.
رهام هادیان خواننده گروه ماکان هم که در ایام گذشته در ویدئویی قول حضور در کنسرت «لیان» را داده بود، دیگر میهمان سرشناس حاضر در سالن بود که مورد تشویق قرار گرفت. حسین ماهینی هم دیگر بوشهری میهمان «لیان» بود که مورد تشویق حضار قرار گرفت.
آکا صفوی، حسین کاوه خو، لیانا شریفیان، فرزاد خسروی، مرتضی پالیزدان، محمود بردک نیا، صادق حسین پور، دانیال دانشور، به سرپرستی محسن شریفیان اعضای گروه «لیان» در این کنسرت به تهیه کنندگی علی حق شناس بودند.
به طور خلاصه محسن شریفیان در اواسط سانس دوم رو به حضار گفت: دوست عزیزی در سالن است که تولدش بود و وقتی با هم تلفنی گپ زدیم، گفت تنهاست و خانواده اش تهران نیستند. در هر صورت محسن کیایی را خیلی دوستش دارم و برای من خیلی عزیز است.
