با برگزاری آیین اختتامیه؛ برگزیدگان اولین جشنواره هنر زنده است عرضه شدند

با برگزاری آیین اختتامیه؛ برگزیدگان اولین جشنواره هنر زنده است عرضه شدند

برگزیدگان اولین جشنواره هنر زنده است در بخش های موسیقی، تئاتر، دیجیتال آرت و سینما معرفی گشتند.

به گزارش پیلانو به نقل از ستاد اطلاع رسانی جشنواره «هنر زنده است»، پس از ظهر امروز، پنج شنبه، ۲۱ بهمن مراسم اختتامیه جشنواره «هنر زنده است»، با تلاوت آیاتی از قران مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران شروع شد.
در ابتدای این مراسم، رضا کیانیان، عضو شورای سیاست گذاری جشنواره، اظهار داشت: زمانی که تصمیم به برگزاری این جشنواره خصوصی گرفتیم، بسیاری از افراد به ما گفتند که این اتفاق عملی نیست، اما ما در این راه پافشاری کردیم و خواستیم هر چهار حوزه فیلم، تئاتر، سینما و موسیقی را داشته باشیم که خدا را شکر توانستیم این مورد را عملی نماییم.
او افزود: انقلاب بخش دیجیتال ما را به داشتن بخشی برای «دیجیتال آرت» سوق داد، چون باید سوار بر اسب این گونه جدید شده و بتازیم. با حوزه دیجیتال، ما ارتباط خویش را هم وسعت بخشیدیم و هدفمان کشف استعدادهای جدید از سراسر کشور بود. ما از حجم آثار خوب و شرکت کننده ها هیجان زده می شدیم. فکر اولیه این جشنواره توسط مازیار رضاخانی به بهروز غریب پور گفته شد. با فراز و نشیب های بسیار اعضای شورای سیاست گذاری جشنواره که خودشان از مهم ترین های عرصه خود هستند، شکل گرفت.
ما باید یاد بگیریم که در طوفان های سخت به مسیر خود ادامه دهیم
در ادامه برنامه بهروز غریب پور، رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره به روی صحنه آمد و پس از تبریک عید مبعث، اظهار داشت: قرار بر این بود که اختتامیه را «شب یلدا» برگزار نماییم اما چندین و چند بار جشنواره تا دم مرگ پیش رفت و باردیگر برخاست. اما ما لعبتکانی بودیم که جشنواره را اداره می کردیم و آفریدگار بزرگوار این سعادت و تقدیر را رقم زد تا در روز عید مبعث اختتامیه را رقم بزنیم. من ایمان دارم که جشنواره «هنر زنده است» برای بسیاری نه فقط یک اسم بلکه یک شعار است. ما باید یاد بگیریم که در طوفان های سخت به مسیر خود ادامه دهیم.
او افزود: مازیار رضاخانی و کیانوش غریب پور از من خواستند که در راس این کار قرار بگیرم و از آن جایی که من به کم رضایت نمی دهم، جشنواره در چهار حوزه گسترش پیدا کرد. فکر می کنم آخرین شکل هنری جهان، بخش «دیجیتال آرت» است که در ابتدا سیف الله صمدیان دبیری آنرا بر عهده داشت که به سبب عدم هماهنگی زمانی، محمود کلاری این وظیفه را بر عهده گرفت.
غریب پور اظهار داشت: اسفند ۹۸ با مازیار رضاخانی برای شکل گیری این رویداد، صحبت کردم. در آبان ۹۹ اعضای شورای سیاست گذاری و دبیران را انتخاب کردیم و در آذر ماه این معرفی انجام و فراخوان منتشر گردید. اول دی ماه، علی نصیریان پذیرفت رئیس هیئت داوران باشد و بعد داوران را انتخاب کردیم که هر کدام به مثابه سلطانی در حوزه خود بودند و دعوت ما را با جان و دل پذیرفتند.
او افزود: این جشنواره بودجه ای نداشت و حکم هیچ وزیری را برای آغاز به کار نداشت. اما نیت ما را همه درک کردند و مشارکت خوبی صورت گرفت. فراخوان بخش «تئاتر »۹ دی و بخش های «فیلم» و «موسیقی» ۱۰ دی اعلام گردید. سپس راهنمای ثبت نام و آپلود فایل اعلام گردید.
غریب پور اظهار داشت: اسامی داوران بخش «دیجیتال آرت» هم ۱۴ دیماه اعلام شدند، باید بگویم که بخش مستندسازی از جشنواره را در ابتدا، علی تبریزی فرزند کمال تبریزی برعهده داشت، اما به سبب مشغله کاری او سجاد عسگرپور فرزند محمد مهدی عسگرپور پرچم را از دست علی تبریزی گرفت و راه را ادامه داد.
رئیس شورای سیاست گذاری اظهار داشت: نشست خبری در دیماه انجام شد. دیدار مشاور عالی شهرداری از جشنواره شکل گرفت. بخش خصوصی هم به ما کمک های فراوانی کردند تا این رویداد شکل بگیرد. ۲۸ بهمن پوستر جشنواره رونمایی گردید و بعد نوبت به اعلام اسامی داوران و جدول نمایش رسید تا ۱۰ اسفند که جشنواره شروع به کار کرد.
غریب پور اظهار داشت: ۶۸۰۰۰ نفر از سایت بازیدید کردند و ۲۸۰۰ نفر آثار خودشان را در سایت برای رقابت ثبت کردند. باید از محمد مهدی عسگرپور تشکر کنم که با این که دبیری جشنواره جهانی فجر را بر عهده داشت، اما هر شب به جشنواره ما هم می آمد و کار می کرد. باید بگویم که به سبب شرایط کرونایی جوایز بخش فیلم را در این سالن و جوایز بخش های دیگر را در سالن بلک باکس اهدا خواهیم کرد.
«هنر زنده است» تنها یک اسم نبود
سپس پیام علی نصیریان، رئیس هیئت داوران پخش گردید. وی در این پیام اظهار داشته بود: عده ای از دوستان و دوستداران فرهنگ ایران زمین جمع شدند تا در شرایطی که خیلی از تئاترها کنسرت ها و کارهای فرهنگی به سبب ویروس کرونا تعطیل شدند، ابتکار بسیار خوبی به خرج دهند و این ابتکار برگزاری جشنواره ای تحت عنوان «هنر زنده است» بود البته این تنها یک اسم نیست بلکه یک شعار است.
در بخش دیگری از این پیام، نصیریان عنوان کرده بود: در شرایطی که کرونا بر جهان سلطه پیدا کرده دوستان ما جشنواره آنلاینی برگزار کردند که شامل بخش های فیلم، موسیقی، تئاتر و دیجیتال آرت می شود و این اتفاق خوبی است. بهروز غریب پور مرد فرهنگی این مملکت است یعنی در تمام امور فرهنگی و هنری از فیلم گرفته تا تئاتر بخصوص نمایش های عروسکی و اپراهایی که ساخته فعالیت داشته است. ۲۸۰۰ اثر در این چهار بخش به جشنواره ارسال شدند که این اتفاق عجیبی است و نشان دهنده تعداد زیاد علاقه مندان به هنر است که گاهی امکان فعالیت پیدا نمی کنند و برگزاری آنلاین کار را برای این افراد راحتتر کرده است تا بتوانند فعالیت جدی داشته باشند. این اتفاق برای جوان های کشور ما بسیار مفید می باشد در حدی که دختری ۱۲ ساله با یک انیمیشن در جشنواره شرکت کرده است.
در ادامه این پیام آمده بود: دستگاههای این کشور که مسئول هستند و دراین زمینه می توانند کمک کنند مانند شهرداری، دولت وزارت ارشاد و دانشگاه ها باید به این جشنواره کمک کنند تا جشنواره بتواند به جوان ها کمک نماید و آثارشان را به صورت برخط عرضه نماید. این کمک می نماید تا جوان ها در جامعه مشارکت داشته باشند و از این افسردگی و دلمردگی رها شوند. جشنواره کمک می نماید تا مردم سرگرم شوند و سر ذوق بیایند چونکه انسان نیازمند این مسائل است.
تجربه بسیار خوبی بود
در ادامه پیام ویدیویی پیروز حناچی، شهردار تهران، پخش گردید. او درباره برگزاری جشنواره «هنر زنده است»، اظهار داشت: جشنواره در شرایطی در ایران برگزار می گردد که خیلی از کشورهای دنیا پاندمی ویروس کرونا را تجربه می کنند.
به گفته او یکی از تاثیرات انتشار کرونا تاثیرات روانی است که به سبب فشارهای ناشی از قرنطینه و استرس های فاصله گذاری و رعایت بهداشت که بر جوامع بشری گذاشته شده سبب افسردگی هایی در میان مردم شده است.
حناچی افزود: همکاران من و هنرمندان تلاش کردند تا قدری روی این تاثیرات منفی با بهره گیری از هنر، ظرافت، زیبایی و تأثیر گذاری هنر تأثیر بگذارند بنا بر این جشنواره ای در فضای مجازی برقرار شد و تعداد زیادی از جوانان گمنام همین سرزمین در این جشنواره شرکت کردند، این یکی از خصوصیت های این جشنواره بود که فرصتی برای معرفی جوانانی شد که شاید کسی در بدو امر آنها را نمی شناخت.
او با اعلان اینکه هیئت داوری حرفه ای خصیصه دیگر جشنواره است، افزود: هیئت هرکدام از داوران از بنام ترین اشخاص و شخصیت های حوزه های مختلف هنری بوده اند.
او اضافه کرد: جشنواره نتایج خوبی هم داشته است، همچون معرفی نیروهای جوانی که تا امروز فرصت بروز و ظهور نداشتند و از همه مهم تر اینکه از فرصت حضور مجازی به شکل حداکثری در این جشنواره استفاده شده بود، چون که جشنواره در شرایط کرونایی برگزار می شد و اغلب فعالیت ها، فعالیت حضوری نبود و در فضای مجازی شکل می گرفت.
شهردار تهران در انتها اظهار داشت: در هر صورت تجربه بسیار خوبی بود و امیدوارم که در این شرایط سخت که مردم شریفمان علاوه بر مشکلات اقتصادی شرایط سختی کرونایی را تحمل می کنند، مبحث هنر و زیبایی هنر قدری بر روح لطیف هموطنانمان تأثیر داشته باشد.
این جشنواره جای کسانی بود که عاشق هنر بودند
در بخش دیگر این مراسم، کمال تبریزی، دبیر بخش فیلم و از اعضای شورای سیاست گذاری جشنواره، اظهار داشت: باید بگویم که در بخش فیلم، این جشنواره جای کسانی بود که عاشق هنر بودند و با حضور این اسامی بزرگ در کنار هم در نخستین دوره جشنواره، یک دریچه ای برای جوانان و آیندگان هنر ایران باز شده تا بدانند جایی در این سرزمین هست که به آنها توجه می شود.
او افزود: من در ابتدا تصور نمی کردم که این حجم از فیلم و اثر به دست ما برسد و این نشان از علاقه مندی ایرانیان به هنر داشت. باید بگویم که این جشنواره در دوران کرونا شروع شده و اساس آن بر پایه فاصله گذاری اجتماعی شکل گرفته است. امیدوارم این جشنواره شمایل خویش را حفظ کند و از حضور آنالوگ جلوگیری کرده و به سمت دیجیتال شدن قدم بردارد.
تبریزی اظهار داشت: چهار داور بخش فیلم هیچ کدام حضور فیزیکی نداشتند چونکه شهرام مکری و پیمان معادی خارج از ایران بودند و نیکی کریمی و رضا میرکریمی هم سر صحنه بودند و توانایی حضور فیزیکی نداشتند. داوران از راه من با هم در ارتباط بودند اما در کمال تعجب بدون هیچ گفت و گوی مشخصی به صورت عادلانه به آثار امتیاز دادند و هیچ گفت وگویی که بتوانند رای هم را عوض کنند شکل نگرفت.
او در انتها اظهار داشت: امیدوارم این جشنواره نقطه امید و اتکای جوانانی باشد که با خلاقیت مشغول به کار هستند.
سپس پیام ویدیویی داوران بخش فیلم پخش گردید و برگزیدگان معرفی گشتند.
برگزیدگان بخش فیلم
الف) فیلم بلند
۱- نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۳۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به بهترین فیلم «پیرمردها نمی میرند» به تهیه کنندگی سلمان عباسی و رضا جمالی
۲- نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به بهترین کارگردان، رضا جمالی برای فیلم «پیرمردها نمی میرند»
۳- نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به بهترین فیلمنامه، «یکشنبه، آکاردئون گل های شمعدانی» به فیلمنامه نویسی و کارگردانی شراره سروش
۴- نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به بهترین بازیگر، نادر مهدیلو برای فیلم «پیرمردها نمی میرند»
۵- نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۱۵ میلیون تومان جایزه نقدی، جایزه ویژه هیئت داوران تعلق می گیرد به مستند بلند «آینه دار» به کارگردانی پویان کاظمی
ب) فیلم کوتاه
۱- نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به بهترین فیلم کوتاه، «عزیز» به کارگردانی و تهیه کنندگی مهدی برزکی
۲- نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به بهترین کارگردانی فیلم کوتاه، محمد رحمتی برای فیلم «بی ریختی»
۳- نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی، جایزه ویژه هیئت داوران فیلم کوتاه تعلق می گیرد به «وضعیت اورژانسی» به کارگردانی مریم اسمی خانی
۴- نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به بهترین پویانمایی کوتاه، «راهی» به کارگردانی بهروز سلیمانی نذیر
پ) مستند
۱- نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به بهترین فیلم مستند بلند، «چشم ایرانی» به کارگردانی و تهیه کنندگی ساسان فلاح فر و تهیه کنندگی حسن قائدی
نشان جشنواره و دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به بهترین فیلم مستند کوتاه، «کاکل» به کارگردانی و تهیه کنندگی هادی ثابت شوکت آباد
*بسیاری از آثار برای این جشنواره ساخته شده بودند
در ادامه فردین خلعت بری، دبیر بخش موسیقی روی صحنه رفت و اظهار داشت: در بخش موسیقی تلاش کردیم شرایط حضور را سخت نماییم تا به تولیدات هدفمند دست یابیم. او اظهار داشت: خیلی از آثار برای این جشنواره ساخته شده بودند و موسیقی هایی که در اختتامیه می شنوید از میان آثار حاضر در جشنواره انتخاب شده اند. تلاش من و همکارانم رسیدن به یک اجتماع بزرگ در موسیقی و پیوند آن به دنیای بزرگ هنر بود.
خلعت بری اظهار داشت: امیدوارم این جشنواره سالیان سال به کار خود ادامه دهد و دوست دارم به منتخبان بگویم که شما در برابر این جشنواره مسئول هستید. همانند همه داوری ها این قضاوت هم نسبی بوده، داوران این بخش همانند بخش فیلم، به صورت آنلاین به آثار حاضر امتیاز دادند. احمد پژمان، محمدرضا علیقلی، حامد و ثابت و علی اصغر دشتی از داوران بخش موسیقی بودند که با جلسه ای ویدیویی با هم به جمع بندی رسیدند.
برگزیدگان بخش موسیقی
اجرای گروهی (آنسامبل)
– جایزه اصلی بخش اجرای گروهی آنسامبل دو تا شش نفره، دیپلم افتخار و برنده نشان جشنواره و مبلغ ۳۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «محمدگِلدی گلدی نژاد» (مشهور به اوغلان بخشی)
– برنده دیپلم افتخار بخش اجرای گروهی آنسامبل دو تا شش نفره و مبلغ هفت و نیم میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به امیرحسین رئوفی و حمید فروزان هنرمندان گروه «دوئو تآی»
– برنده دیپلم افتخار بخش اجرای گروهی آنسامبل دو تا شش نفره و مبلغ هفت و نیم میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به تریو «J.S.Bach» به نوازندگی «امیر روزبه»، «امیرحسین عرب حنایی» و «دانیال اکبری» و سرپرستی «فرزاد خاوند»
آوازی یک خواننده مرد و یک ساز همراه
– جایزه اصلی بخش اجرای خواننده مرد و یک ساز همراه، دیپلم افتخار و برنده نشان جشنواره و مبلغ ۳۰ میلیون نقدی تعلق می گیرد به «اسمعیل یزدانی» خواننده و سرپرست گروه neopolitan
– برنده دیپلم افتخار بخش اجرای خواننده مرد و یک ساز همراه، و مبلغ هفت و نیم میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «آرش رستگارزاده»
گروه آوازی سه نفره بانوان (تریو) به همراهی یک ساز
– برنده جایزه اصلی بخش اجرای تریو آوازی زنان، دیپلم افتخار و برنده نشان جشنواره و ۳۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به آنسامبل آوازی دایان به سرپرستی، آهنگسازی و نوازندگی «سیاوش لطفی» و خوانندگی «سمیرا محسنی»، «پگاه عینک چی» و «ملینا رمضان»
موسیقی الکترونیک
– جایزه اصلی بخش موسیقی الکترونیک، دیپلم افتخار و برنده نشان جشنواره و سی میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «امیرحسین اله دادی»
– برنده دیپلم افتخار بخش اجرای موسیقی الکترونیک است و مبلغ هفت و نیم میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «پرهام فزایی»
با رفتن کرونا هم به زندگی با ظرف دیجیتال ادامه خواهیم داد
در ادامه سیف الله صمدیان، جانشین دبیر بخش «دیجیتال آرت» به روی صحنه آمد و اظهار داشت: در ابتدا جای محمود کلاری را خالی می بینم. حضور او از فاصله دور بود اما تاثیری از نزدیک داشت.
صمدیان اظهار داشت: نخستین حمله گسترده به جهان امروز توسط دیجیتال صورت گرفت و باید بگویم که «کرونا» رفتنی است چونکه بشر سماجت بیشتری از این ویروس ها دارد اما جهان دیجیتال ما را به خود درگیر کرد و با رفتن کرونا هم به زندگی با ظرف دیجیتال ادامه خواهیم داد.
صمدیان اظهار داشت: ما هم اکنون به ده عنوان در این بخش رسیدیم اما در ادامه این عنوان ها گسترده تر خواهد شد. مشکل اولیه ما تفهیم بخش های مختلف در ذهن تماشاگر بود. کامبیز درم بخش، ابراهیم حقیقی، آزاده اخلاقی و من داوران بخش دیجیتال آرت بودیم.
او در انتها اظهار داشت: بزرگانی که در این جشنواره فعالیت داشتند شاید به این زودی دور هم جمع نشوند اما امیدوارم جامعه قدردان زحمات آنها باشند. نتیجه کار هم به اعتقاد من قابل قبول است و راهگشا خواهد بود.
سپس سخنان داوران بخش «دیجیتال آرت» پخش گردید و نام برگزیدگان اعلام گردید.
برگزیدگان بخش دیجیتال آرت
بخش انیمیشن کامپیوتری
– جایزه بهترین فیلم انیمیشن کامپیوتری شامل نشان جشنواره و دیپلم افتخار و ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «کیش و مات» و «کرونا جنگ نیست!» ساخته میثم آذرزاد
– دیپلم افتخار انیمیشن کامپیوتری و ۵ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «چرخ دنده» ساخته امید سیفی
بخش چند رسانه ای
– جایزه بهترین فیلم چندرسانه ای شامل نشان جشنواره و دیپلم افتخار و ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «درختی که بود، درختی که هست» ساخته مینا زیوری
– دیپلم افتخار بخش چندرسانه ای و ۵ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «رهایم مکن» ساخته سهیلا گلستانی
بخش فیلم موبایلی
– جایزه بهترین فیلم موبایلی شامل نشان جشنواره و دیپلم افتخار و ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «برزخ» ساخته فرید یاحقی
– دیپلم افتخار بخش فیلم موبایلی و ۵ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «به علاوه دو دقیقه» ساخته ارسلان امانتی
بخش موزیک ویدئو
– جایزه بهترین موزیک ویدئو شامل نشان جشنواره و دیپلم افتخار و ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «رویای ناتمام ساداکو» ساخته امیر درفشه
– دیپلم افتخار بخش موزیک ویدئو و ۵ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «رهایم مکن» ساخته سهیلا گلستانی
– دیپلم افتخار بخش موزیک ویدئو و ۵/۲ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «من خراب» ساخته میثم آذرزاد
بخش موشن گرافیک
– جایزه بهترین موزیک ویدئو شامل نشان جشنواره و دیپلم افتخار و ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «سیرکوگرافیک» ساخته فرید یاحقی و داوود مرگان
– دیپلم افتخار بخش موشن گرافیک و ۵ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «اومبا» ساخته داود مرگان
بخش نقاشی دیجیتال
جایزه بهترین نقاشی دیجیتال شامل نشان جشنواره و دیپلم افتخار و ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به نقاشی «ایستاده در مقابل مرگ» اثر حسین جعفرپور
بخش وب سریز
– جایزه بهترین وب سریز شامل نشان جشنواره و دیپلم افتخار و ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «پش مش» اثر آزاد صادقی
– دیپلم افتخار بخش وب سریز و ۵ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «اون تو چه خبره؟» ساخته میر محمد سید نوروزیان
بخش ویدئو آرت
– جایزه بهترین ویدئو آرت شامل نشان جشنواره و دیپلم افتخار و ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «زنگ ها برای که به صدا درمی آیند» اثر سینا اسماعیل نیا
– دیپلم افتخار بخش ویدئو آرت و ۵ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «شالیزارهای سبز بیدار» ساخته ساتیار امامی
– دیپلم افتخار بخش ویدئو آرت و ۵/۲ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به «آب ما را خواهد برد» ساخته نغمه مقصودلو
بخش عکس موبایلی
-جایزه بهترین تصاویر جشنواره شامل نشان جشنواره، دیپلم افتخار و ۴ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به: بدون عنوان (ارسلان امانتی)، چهارفصل (علی اصغر فیض الهی)، مادران (بهمن صادقی)، ابرهای جهان (جمشید فرجوند فردا)، با بهترین پدربزرگ دنیا (امیر عنایتی)
دیپلم افتخار بخش عکس و ۲ میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد به:
اوزان (حامد نظری)، بدون عنوان (فواد اشتری)، مرثیه (زهره صباغ نژاد)، پنجشنبه (حسن دهقاندوست)، دوچرخه (محمد مهدی ورال)، بدون شرح (حمیدرضا حمزه پور)، تصویر یک رویا (سید ناصر میرخانی)، عاشقانه (علی ابک)، سیستان و بلوچستان (محمد رضایی)، بند و پرواز در یک قاب (یگانه اسفندیاری نیا)
جایزه ویژه هیات داوران
نشان جشنواره و دیپلم افتخار و ۵ میلیون تومان جایزه نقدی به خاطر فیلمبرداری موزیک ویدئو تعلق می گیرد به «رهایم مکن» و تاثیر ویژه تکنیک و نگاه ایشان در تولید اثر به مسعود امینی تیرانی
ما فرش زیر پای جوانان بودیم
بهروز غریب پور، دبیر بخش تئاتر به روی صحنه آمد و اظهار داشت: این جشنواره خصوصی است و امیدوارم سال های آتی با تجربه ای غنی تر جشنواره را ادامه خواهیم داد. ما هیئت موسس، شورای سیاست گذاری، داوران و هیئت مدیران اجرایی را در جشنواره داشتیم.
غریب پور اظهار داشت: از مهندس احمدزاده که این فضا را در اختیار ما قرار دادند، تشکر می کنم. نسیم رفیعی کار دوبله را انجام دادند و صدایی که می شنوید از ایشان است. سمیرا انصاری، سپیده منهویی، رضا اسدی، سمیه هاشمیان و… باید از همه تشکر نماییم که با احکام بخش خصوصی روی کار آمدند.
او افزود: خوشحالم که شب عید بر سفره هنرمندان مبلغی قرار داده می شود، حدود یک میلیارد بودجه جوایز ما بود و خوشحالم که با این جشنواره توانستیم ثابت نماییم که هنرمندان مسئول همچنان زنده هستند. ما فرش زیر پای جوانان بودیم و در مقابل اعتراضات و دغدغه ها نه بعنوان خالق اثر بلکه بعنوان خدمت گزار آمدیم. ایران پر از گنجینه های ایرانی و انسانی است که نباید فراموشش نماییم.
سپس سخنان هیات داوران تئاتر به صورت ویدیویی پخش گردید و برگزیدگان این بخش اعلام شدند:
برگزیدگان بخش تئاتر
بخش آثار صحنه ای
– نشان جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۵ میلیون تومان تعلق می گیرد به گروه نمایش «نقش در ستایش ژست» به کارگردانی «رامین علیزاده» از خمین (اراک).
– دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان تعلق می گیرد به گروه نمایش «است» به کارگردانی «پرنیا شمس» از تهران
– دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان تعلق می گیرد به «امین رضایی اردانی» برای دراماتورژی در متن و اجرای نمایش «مکبث» از مشهد
– دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان تعلق می گیرد به گروه بازیگران نمایش «دریم لند» به کارگردانی «مرتضی جلیلی دوست» از تهران
بخش عروسکی
– نشان جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۰ میلیون تومان تعلق می گیرد به گروه نمایش «آبجی» به کارگردانی «مهدی شاه پیری» از تهران
– دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان تعلق می گیرد به «مرضیه سرمشقی» و «رفعت هاشمی سی سخت» برای طراحی و ساخت عروسک نمایش «سیمین و فرزان» به کارگردانی «فهمیه عابدینی» از تهران
بخش مونولوگ
– ضمن تقدیر از نمایش «پینو و کیو» به کارگردانی «آژمان بیژنی نسب» از فسا
– نشان جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان تعلق می گیرد به گروه نمایش «گزارش» به کارگردانی «محمد خاکساری» از تهران
– دیپلم افتخار و مبلغ ۲ میلیون تومان تعلق می گیرد به گروه نمایش «فائزه یوسفی» به کارگردانی «حسین برفی‎ نژاد» از تهران
بخش پرفورمنس
-ضمن تقدیر از گروه نمایش «آنتروپی» به کارگردانی «نازنین زهرا رفیعی» از تهران
– نشان جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان تعلق می گیرد به اعضای گروه نمایش «وارت آوار» به کارگردانی «حسین خدایی» از اردبیل
بخش تعزیه
– ضمن تقدیر از «مجلس شبیه خوانی امیرکبیر» به کارگردانی «مهدی دریایی» از اراک
– نشان جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۷ میلیون تومان تعلق می گیرد به اعضای گروه «سوگ سیاوش» به کارگردانی «وجیهه کریمی هسنیجه» از اصفهان
بخش خیابانی
هیئت داوران برگزیده ای ندارد اما با اهدای دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان از تلاش مستمر و مسئولانه «امیرحسین انصافی» از گروه نمایش «مضحکه در مضحکه» تقدیر می‎ کند.
بخش نمایش های آیینی و سنتی
– ضمن تقدیر از گروه نمایش «به دنبال بخت» به کارگردانی «احمد دهقان» از اصفهان
– نشان جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۸ میلیون تومان تعلق می گیرد به اعضای گروه «حماسه سردار عیوض خان» به کارگردانی «پریسا سیمین مهر» از شیروان خراسان شمالی
بخش نمایش های رادیویی
– ضمن تقدیر از نمایش های رادیویی «ونتیلاتور» به کارگردانی «سروش میدانکی» از تهران و «سه روایت از زندگی» به کارگردانی «نازی دشت‎کیان» از شیراز
– نشان جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۵ میلیون تومان تعلق می گیرد به اعضای گروه «خانه احمق ‎ها» به کارگردانی «مهین فردنوا» از تهران
بخش موزیکال
– نشان جشنواره، دیپلم افتخار و مبلغ ۱۵ میلیون تومان تعلق می گیرد به اعضای گروه «جانی سکیکی» به کارگردانی «حسین اکبرپور» از مشهد
بخش کمدی مکتب اصفهان
در بخش کمدی مکتب اصفهان از گروه نمایش «عصرانه سگی» به کارگردانی «رادمهر کیانی» تقدیر می شود.
همچنین در بخش جنبی به هر یک از سه اثر منتخب ایده های نو برای تئاتر مبلغ ۳ میلیون تومان برای ارتقاء کیفی آثار تعلق می گیرد به: «مهمونی مجازی» به کارگردانی «بهرام بهبهانی»، «جی تی ای» به کارگردانی «فائزه سادات شاه حسینی» و «ماسک» به کارگردانی «سعید زارعی»

منبع: